Jobb i Neras Direkte

Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø, hvor en bred sammensetning av personligheter gir rom for trivsel og tilhørighet på jobb. Hos Neras Direkte utfører vi alle former for salg. Både over telefon, i felt og i rene kundemøter. Felles for alle salgsformene er at du får en grundig innføring i vår salgsfilosofi og tenkemåte for hvordan salgssamtalene og kundemøtene skal gjennomføres.

Vi har en målrettet teoretisk og praktisk salgsopplæring som sikrer deg de beste forutsetninger for å lykkes med salget. Kontinuerlige tilbakemeldinger fra engasjerte salgsledere hjelper deg å oppnå de resultatene som ønskes. Vi kan tilby deg å jobbe for noen av de største oppdragsgiverne i Norge, i et av Trondheims beste forretningslokaler, med gode egenutviklede salgssystem, skreddersydd opplæring og kontinuerlig oppfølging.

Vi ønsker flere engasjerte og positive medarbeidere.

Arbeidsmiljø

Neras Direkte er en dynamisk og innholdsrik arbeidsplass med høyt tempo. Hos oss får du tett oppfølging og gode muligheter til å utvikle deg, både som selger og menneske.

I tillegg til å bygge en solid CV vil du også få muligheten til å bygge nye relasjoner og faglige og personlige nettverk, både gjennom jobb og i sosiale sammenkomster. Våre arbeidsstasjoner, aktivitetssoner (bordtennis, fussballbord etc.) og sosial-soner er utformet på en slik måte at det skal være rom for å gjøre en god jobb i et hyggelig arbeidsmiljø.

Konkurranser gjør hverdagen spennende

Et viktig ledd i vårt arbeid for å skape et godt arbeidsmiljø og fremgangsrike selgere er konkurranser. Det å ha noe å strekke seg mot har mye å si for resultatene, og konkurranser gjør i tillegg hverdagen mer spennende og morsom. Ved å legge opp konkurranser som både er attraktive og samlende for våre ansatte får vi alle til å dra i samme retning for å oppnå gode resultater. Vi kjører derfor jevnlige konkurranser med både små og store premier.

Vårt hovedkontor i Telenorbygget på Tyholt

Neras Direkte har sitt hovedkontor i Otto Nielsens veg 12 (kjent som «Telenorbygget») på Tyholt i Trondheim. Her har vi lokaler på over 2 000 kvm. fordelt over 3 etasjer.

Neras Direkte AS

Otto Nielsens veg 12
7052 Trondheim
74 60 42 62
post@nerasdirekte.no

 

Vår personvernerklæring

Åpenhetsloven