Kompetanseheving

Jobber du allerede med salg i Trondheim eller et annet sted i Norge?

Med en rekke prosjekt på privatmarkedet for kjente oppdragsgivere, og med flere typer bedriftsprosjekt med ulike vanskelighetsgrader, er vi sikre på at vi kan utvikle og heve kompetansen hos deg som allerede er i gang med å bygge en salgskarriere.

 

Karriereendring

Jobber du innen helse, restaurant, IKT, bygg eller en annen bransje og ønsker et kursskifte i ditt karrierevalg? Eller er du kanskje helt fersk i arbeidslivet?

Dersom du er ny i bransjen og ønsker en karriere innen salg, vil du bygge en solid kunnskaps- og erfaringsplattform ved å jobbe hos Neras Direkte. Vi gir deg en forståelse for salget som er uvurderlig for videre karriere. Hos oss vil du få mulighet til å erfare flere salgstyper innen ulike produkter og markeder, noe som gir et godt grunnlag for den videre veien i yrkeslivet.

Lederambisjoner?

For deg som ønsker en karriere innenfor salgsledelse er en selgerstilling i Neras Direkte et godt utgangspunkt. Alle salgsledere hos oss internrekrutteres fra selgerstaben. Det vil si at dersom man gjør det bra som selger og har de nødvendige personlige egenskaper, er det mulig å avansere videre i systemet. I tillegg til de interne mulighetene leier vi inn eksterne foredragsholdere for å utvikle våre ledere. Et betydelig antall av våre ledere har dessuten fått tilrettelagt bachelor-utdanning ved BI ved siden av jobben hos oss.

 

Er du villig til å prøve oss?

Uavhengig av CV, erfaring, eller utdannelse er vi villig til å prøve deg som har rett innstilling og vilje. Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg med å bygge en solid salgserfaring og salgsforståelse, noe som alltid være attraktivt hos andre arbeidsgivere, og vi hjelper deg gjerne videre i din karriere.

 

Neras Direkte AS

Otto Nielsens veg 12
7052 Trondheim
74 60 42 62
post@nerasdirekte.no

 

Vår personvernerklæring

Åpenhetsloven