Kurs og opplæring

Salg er et krevende yrke, og vi legger stor vekt på en grundig og målrettet opplæring av nye selgere. Dette sikrer gode resultater i salgsarbeidet, både med tanke på antall salg og kvalitet.

 

 

Salgs- og produktkurs for alle våre ansatte

Neras Direkte gjennomfører komplette salgs- og produktkurs for alle våre ansatte. Kursene ledes av dedikerte kursholdere med høy kompetanse, og har en ukes varighet. Emner som gjennomgås omfatter blant annet kundepsykologi, kommunikasjon og salgsteknikker. I gjennomføringen rettes fokus mot hva man skal jobbe med, og det legges vekt på en praktisk tilnærming til stoffet. Våre salgskurs forbereder selgerne til både salg på telefon, salg i felt og rådgivende salg.

God adferd og gode holdninger

Mange av våre ansatte har sin første erfaring med arbeidslivet hos Neras Direkte. Vi som arbeidsgiver er derfor bevisst på å ikke bare gi deg opplæring i salg og produkt, men også en god introduksjon til «voksenlivet». Et sunt forhold til penger, god adferd og gode holdninger er forutsetninger for at man skal trives på jobb og generelt i livet. Kurset inneholder derfor disse emnene slik at våre ansatte har best mulige forutsetninger for å lykkes. Ved endt salgskurs blir opplæringen dokumentert i form av kursbevis.

Kontinuerlig oppfølging

Kompetansebyggingen fortsetter med kontinuerlig oppfølging av salgsteknikk og produktkunnskap. Dette foregår gjennom bl.a. undervisning, gruppeøvelser og medlytt på salgssamtaler.

Målrettet trening er viktig for at man skal utvikle seg som selger, og Neras Direkte legger til rette for at alle skal få ut sitt potensiale gjennom kontinuerlig trening.

 

Neras Direkte AS

Otto Nielsens veg 12
7052 Trondheim
74 60 42 62
post@nerasdirekte.no

 

Vår personvernerklæring

Åpenhetsloven