Om Neras direkte

Neras Direkte ble etablert i 1999 og har gjennom over 20 års fartstid vokst til å bli Norges største utgående salgssenter. Dette har vi gjort ved å rendyrke kompetanse innen konseptutvikling, strategi og salgsprosesser – Salg satt i system.

Vi sysselsetter i dag ca. 200 ansatte med virksomheter i Norge, Sverige og Finland. Vår største styrke er en solid stamme av dyktige nøkkelpersoner. Med sine ulike kompetanseområder danner disse den plattformen som er nødvendig for å utvikle, opprettholde og kontinuerlig øke kvaliteten i alle de ledd og prosesser som tilsammen utgjør vår salgsorganisasjon.

Vi har lang erfaring i å sammen med våre oppdragsgivere utvikle konsepter og strategier, sette disse ut i live og gjennomføre salgsaktiviteter. Dette har bidratt til økt kundemasse og større inntjening i tillegg til nye produktområder for våre kunder.

Vi har vårt hovedkontor på «Telenorbygget» i Trondheim, med avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Östersund og Tampere.

Neras Direkte er 100 % eid av Eneas Services og inngår i VENI Energy Group. Neras Direkte har siden oppstarten i 1999 vært salgsapparatet for Eneas. Konsernet er en ledende aktør innen samkjøps- og energitjenester. VENI Energy Group sikrer energi for mer enn 40 000 bedrifter over hele Norden.

Coffee Bean

Godkjent Callsenter

Neras Direkte er sertifisert av ordningen «Godkjent Callcenter», utviklet av Virke og ANFO.

Vårt hovedkontor i Telenorbygget på Tyholt

Neras Direkte har sitt hovedkontor i Otto Nielsens veg 12 (kjent som «Telenorbygget») på Tyholt i Trondheim. Her har vi lokaler på over 2 000 kvm. fordelt over 3 etasjer.

Neras Direkte AS

Otto Nielsens veg 12
7052 Trondheim
74 60 42 62
post@nerasdirekte.no

 

Vår personvernerklæring

Åpenhetsloven